Vet ni vad jag har fått???

Vet ni vad jag har fått???

Idag firar jag och Vännen alltså 9 månader tillsammans. Jag har inte gjort eller köpt något särksilt till Vännen, det får lixom bli när man hittar något tycker jag – inte bara för att det är en särskilt dag. Vännen där emot, han har köpt något han!!!
 
Efter frukosten fick jag ett litet kuvert, med två biljetter i! Den 19/12 ska jag få se och höra ljuvliga Real Group! På konserthuset och allt – så himla kul! Jag har sett dem kort under en invigning för många år sedan och har sedan dess velat se en hel konsert. Nu ska jag få det! Jag är sååå glad!
 
Det blir samma dag som vi jobbar sista passet på Kungsgatan, så det passar hur bra som helst. Då blir det middag på stan och sen konsert, ett perfekt slut på höstterminen.
 
Han är bara bäst min älskade Sambo!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *