Trött som en gnu!

Trött som en gnu!

Fast hur trött är en gnu egentligen? De jag träffat på har sprungit som galningar… Jaja, trött är jag iaf! Sådär så det känns som grus i ögonen och som man trampar i tjockaste leran. Å jag vet ju varför, så det är inget konstigt – bara irriterande. Tur man har en bekväm soffa att sova på  🙂

Första jobbveckan på året är så här. Jag har tagit hand om och pratat personligen med ca 200 personer på drygt 24 timmar. Vi har pratat om det heligaste som finns hos oss människor och något som de flesta vägrar att prata om; nämligen deras vikt. Jag vet vad folk väger och de låter mej veta det, trots att de aldrig skulle berätta sanningen för någon annan människa. Inte ens narkosläkaren eller personen som ska ställa in deras rep när de ska hoppa Bungy Jump vet deras exakta vikt. De allra flesta av oss ljuger om vår vikt, även om vi är normalviktiga. Men jag vet sanningen och det gör att vi ”umgås” på ett helt annat plan. Att ha en sån relation med människor är få förunnat, det är avskalat och ärligt. Men det tar förstås en hel del energi och det är därför jag ligger som ett lik i soffan idag.

Antingen skulle det vara förbjudet att vara ledig eller också skulle det vara förbjudet att börja jobba efter en lång ledighet. Man har ju som kola i skallen och fattar inte vad man pysslar med. Vi hade dessutom en del nya rutiner, nya produkter och saker som vi var tvungna att komma ihåg och då blev såklart ännu rörigare i knoppen. Jag kan lugnt säga att jag på första klassen i tisdags inte gjorde många rätt, men det rättade till sej lagom till den andra. Så blir det alltid första veckan på året. Vi vet hur det är och har ingen direkt panik även om det känns lite pirrigt att köra igång igen. Man kan ju tycka att vi borde ha vanan inne efter 12-13 år i branschen, men så är det inte. Det är lika nytt varje år. Man vet aldrig hur många nyårslöften som står utanför dörren.

Ungefär 200 pers har passerat min kassa mellan tisdag 16.15 och onsdag 20.00 och av dem var hela 48 pers helt nya för oss. Så reklamen har gått fram. Leila och Shirley gör ett himla bra jobb med att marknadsföra oss och alla våra färdiga Guldmedlemmar bevisar att programmet fungerar. Vi började faktiskt årets första klass med att få en helt ny Guldmedlem, en bra start på året kan man väl säga. Så nu kör vi bara stenhårt rakt fram och gör vad vi kan för att få resten av våra medlemmar i mål. Vi har verktygen, peppen och stödet – men jobbet får de göra själva förstås.

Men faktum är att vi faktiskt är himla bra på det vi gör och vi får väldigt många medlemmar hela vägen in i mål. En fantastiskt resa som vi får vara med på. Just nu har vi flera VV-bebisar på g, medlemmar som gått ner tillräckligt mycket för att bli gravida och nu väntar smått. Snacka om att få vara med om livsförändringar! Vi är privilegierade och har ett otroligt häftigt jobb, nu ska det bara synas i plånboken också. Och så här långt ser det iaf lovande ut  🙂

Nu har jag några dagar på mej att ladda om, sen kör vi igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.