Finaste ringen är min!!!

Finaste ringen är min!!!

Juleventet med Loppi i november fick man vara med på en massa olika tävlingar på en massa olika sätt. Jag var med i typ alla och hade lyckan att vinna ett presentkort på 500 kr på Frogpearl. Jag hade ingen aning om vad det var för företag eller vad för slag smycken jag hade att välja mellan, men blev väldigt glad när jag fick se deras utbud. PÄRLOR!!!

Här fanns pärlor i alla möjliga färger, storlekar och form. Halsband, armband, ringar… så fina! Och jag hade 500 spänn att spendera precis som jag ville! Ganska direkt fastande jag för ett par örhängen medan Martin hittade en ring som han tyckte skulle passa mej. Ekonomisk som jag är så ville jag vänta till julrean, för att få så mycket som möjligt pengar lixom. Å det var ju en himla tur!

Martin hade nämligen köpt pärlor till mej i julklapp; halsband, armband och örhängen. Små fina sötvattenpärlor. Men ingen ring… inte konstigt att han försökte få mej att köpa en  🙂

Så i mellandagarna kollade jag närmare på ringarna och hittade en som jag verkligen gillade, men jag var osäker på storleken. Vi såg att NK hade Frogpearls smycken och åka dit för att kolla. Jag såg ”min” ring och fick prova den, den passade mej inte alls utan var alldeles för ”blaffig” för mina små händer. Men nu visste jag iaf vilken storlek jag skulle ha och det fanns ju fler ringar att välja mellan, jag hade redan spanat in en.

Jag hade hittat en ring med tre olika pärlor och den fanns i två olika färgsättningar. En med ett rosa tema, som ju borde vara självklart för mej… och en med en blå pärla mitt i alltihopa. Den rosa var väldigt fin, men stack ju inte ut så mycket… så det slutade med att jag valde den med en blå pärla. Den skulle passa till det mesta och man skulle se den, dessutom var den nedsatt med en hundring. Så jag slog till och beställde den och väntade sedan ivrigt på leverans.

Igår kom den! Å så fin! Helt perfekt för mej och min stil och särskilt när jag just den här veckan har blå naglar. Å storleken var perfekt både på ringen och själva smycket. En nätt ring, alldeles lagom för mina händer. Så nu är jag lycklig ägare av en hel pärluppsättning som jag kommer att ha en hel del tror jag. Särskilt ringen, för den är riktigt läcker.

Tack Loppi för presentkortet och tack Frogpearl för snabb leverans och ett väldigt fint smycke  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *