Två ensamma nätter

Två ensamma nätter

Nu har jag bara träffat Vännen på jobbet under ett par dagar och det har faktiskt varit ganska skönt. Vi båda har nog behövt ta lite ledigt från varandra och smälta alla intryck.
 
När vi träffades idag kändes det väldigt bra. Jag var på väg till jobbet när han kom gående från andra hållet och när jag såg honom blev jag väldigt glad och varm om hjärtat. Trots att jag då kände mej allt annat än glad, bara trött av allt slit med köket. Hade han inte funnits där och plockat upp resterna av mej de senaste dagarna, vet jag inte hur jag hade mått.
 
Det var lite knepigt ändå att åka hem ensam och veta att vi inte ses förrän till lunch imorrn. Men då har vi å andra sidan flera timmar tillsammans och sen följer han med hem hit och stannar heeeela helgen. Killarna har sagt ok och redan planerat vad han ska hitta på med dem, Junior vill väldigt gärna att de fixar med hans dator och Senior vill tydligen spela spel…
 
Jaja, de gör vad som faller dem in å jag bara följer med  😉
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *