Fy va jobbigt det blev

Fy va jobbigt det blev

När mattan i köket drogs bort kunde snickarna konstatera att de var tvugna att slipa hela betongplattan på golvet. När jag kom hem från jobbet var hela huset fyllt med betongdamm   🙁  De hade ju försökt att täcka för dörrhålet in till köket, men det är ju så fint damm att det ändå tagit sej ut och lagt sej överallt.
 
Imorrn när allt lagt sej blir det alltså till att våttorka överallt och bara hoppas att det inte kommer fler såna överraskningar. Nu stinker det iaf inte, så de måste ju fått bort allt det äckliga. Så nu kan vi iaf sova hemma.
 
När jag kom hem från jobbet la jag mej lite på sängen och somnade direkt. Telefonen ringde och jag fattade inte vad det var. Flera signaler gick fram innan jag förstod att det var telefonen och att jag borde svara. Så himla trött är jag alltså…
 
Men jag har iaf lyckats skicka iväg vårt medlemsblad och rensat lite bland en hög papper som jag måste ha med till ett årsmöte på tisdag. Jag kommer inte att sitta som ordförande på det, tack o lov… nog säkrast att jag inte pysslar med sånt just nu. Huvet kanske ser ut att sitta där det ska, men det är en synvilla – jag looovar!
 
Nu ska jag lägga mej i badet och läsa, sen Top Model i tv-sängen och sova tidigt. Klockan 8 står snickarna här igen imorrnbitti.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *