Tvätta händerna!!!

Tvätta händerna!!!

Hur ofta tvättar Du händerna? Tydligen är män sämre än kvinnor på att tvätta händerna och då särskilt efter toabesök. Med tanke på hur vissa män går på toa är det ju inte så fräsht att veta att de nyss hållit i pillevicken och nu kanske tar mej i handen… eller hur?

Här hemma har jag tjatat på killarna sedan de var små. Vi hade tom en lapp på toadörren hur man gjorde när man var färdig på toa; fäll ner locket, spola, tvätta händer, släck! Inte så svårt kan man tycka, men det är det tydligen.

Junior har koll, vad jag vet (som man hör iaf) tvättar han händer när han ska OCH med tvål. När det gäller Senior är det en annan femma… han drar eventuellt händerna snabbt under kranen utan att ta tvål och torkar dem sen inte heller. Så fort han varit på toa hojtar jag eller Martin: HÄNDERNA!!! Så får han gå tillbaka in och göra det under några extra tunga suckanden.

På jobbet är han tydligen väldigt noga med detta, men hemma är det ju ”bara” vi…

Jag tycker det är äckligt både att ta folk i handen och att ta i deras pengar. Ledstänger är ännu äckligare och hissknappar… tänk alla som stått och pinkat i hissen…. blääää! Hur tänker ni om detta? Folk verkar inte reagera särskilt mycket, är det jag som är petig???

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *