Var kom alla bilar ifrån???

Var kom alla bilar ifrån???

Jag har aldrig sett så många bilar på ett och samma ställe i Sverige, som jag gjort idag. Å det var inget skoj alls!!!
 
Vi tar det från början…
Vi jobbade extra i Haningen en stund på förmiddagen, så långt var allt bra. Vännen och jag ställde upp för en arbetskompis som varit ensam med en alldeles för stor klass. Samtidigt passade vi på att göra lite nytta som jag lovat min chef. Väl hemma kastade vi i oss lunch och gick ut med Baileys.
 
Någon timma senare packade vi in oss i bilen igen och åkte mot Kungsholmen. Vi var i god tid för att hinna fixa lite som vi inte hunnit förrut. Sen började strulet… Vi hittade ingen parkering! Det har aldrig varit några problem förut. Man har kört någon gata, kanske två och sen har det funnits en plats. Vi letade och letade, till slut släppte jag av Vännen så han kunde börja plocka upp våra grejer. Jag fortsatte att leta och letade lite till, det var bilar precis överallt, lastbilarna var så desperata att de körde i fel färdriktigt och parkerat mot trafiken och SL-bussarna bara stod och tog upp hela korsningar. I 45 minuter körde jag runt innan jag till slut hittade en plats långt ifrån jobbet.
 
Då var jag ganska irriterad, om man uttrycker sej milt. Och jo… vi behöver ha bil med oss eftersom vi har en hel del att bära på. Att ta dator, ett par kartonger och ett gäng kassar är lite knepigt på pendeltåget och buss. Men som sagt; det har aldrig varit några problem. Undrar just om bilarna kom med frosten i morse… att folk inte litade på att tågen skulle gå när det blev frost på spåren? Kanske?
 
Hur som helst hoppas jag att det inte upprepas.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *