Vardag igen…

Vardag igen…

Så är vi alltså hemma igen å allt vad det innebär…

Vi landade 20.50 igår och hade ett litet bus för Lilla M. Hennes pojkvän och jag hade utan hennes vetskap planerat att han skulle komma och möta henne. Hon trodde att hon skulle få åka tåget till Uppsala och sen skulle han möta henne vid bussen. Men jag visste ju att hon längtade så hon höll på att gå sönder, så vår lilla kupp skulle nog bli uppskattad. Å visst blev den det!

När vi gick igenom utgången blev hon alldeles stum när hon fick syn på dem. Pojkvännen och två av Lilla M´s kompisar hade klätt upp sej till limousinchaufförer och höll i en namnskylt och allt. Det tog en stund innan hon fattade vad som hände, sen blev hon väldigt glad. Å bonusmorsan var glad och nöjd över reaktionen, det var nog pojkvännen också  🙂

Vi andra var väldigt nöjda när vi fick krama om Baileys. Många blöta pussar fick vi. Efter hämtning av hund och en snabb koll av posten, var det ett omedelbart sänggående. Baileys har legat mellan mej och Martin hela natten och myst. Jag vaknade redan vid 6 och kunde inte somna om, men fick på så sätt en hel del gjort. Innan 11 hade vi både tömt resväskor, kört och hängt en tvätt, handlat, gått med Baileys och en hel del annat. Efter lunch tog jag och Baileys en kort tupplur så att jag skulle orka med jobbet.

På jobbet var det ganska mycket folk. Det är ju ett och annat nyårslöfte som ska infrias… och så kommer det att vara några veckor till. Kul kul och bra för plånboken – nu ska nästa resa finansieras!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *