Det går i ett!

Det går i ett!

Sen vi kom hem har vi haft fullt upp! Semestern tog brutalt slut och allt är som vanligt igen, med ett undantag: jag är brun och utvilad  🙂

Onsdagen gick mest åt till att komma ikapp, planera jobb och jobba. Torsdagen var bara jobb. Först hade jag lovat att hoppa in som kassör i Södertälje. Jag räknade med mängder med folk, både gamla och nya – men det blev bara 30 gamla och 5 nya medlemmar som dök upp. Dessutom hade jag 100 kr brist i kassan när jag räknade ihop allt… med 56 kr i parkering och lunch blev det inte mycket kvar av den lönen  🙁

Sen var det dax att starta upp Huddinge. Där blev det lite annorlunda… på första klassen hade vi 40 gamla medlemmar och 20 nya! På andra var det 30 gamla och 20 nya… så det var lite skillnad! Å alla var så himla gulliga. Vi fick ett översvallande mottagande och kände oss verkligen välkomna hem. Att höra från så många att vi var väl värda vår semester känns väldigt skönt. Att de verkligen från hjärtat unnade oss att vara lediga, trots att de själva blev lidande av det är något extra. Jag har sagt det förr: Vi har världens bästa medlemmar i våra klasser!

Jag har saknat jobbet, men bävat lite inför att komma tillbaka eftersom vi aldrig kan veta hur första veckorna blir. Nu blev det ungefär som vi trott, väldigt mycket folk. Det är roligt med många nya, men kräver en hel del av oss. I kassan måste det gå snabbt, annars blir nästa klass försenad. Martin måste hålla tiden på minuten, annars sinkar han mej… men vi har ett prefekt teamwork och vet exakt vad var och en ska göra och vad den andre kan göra för att underlätta. Torsdagar är värst eftersom vi har två klasser efter varandra, de andra dagarna är ”piece of kaka”, då har vi bara en klass och behöver inte stressa.

Men nu är vi igång igen. Det känns som vi får en bra vår, men mycket folk. Jag ser faktiskt fram emot att få sätta tänderna i allt jobb och alla nya medlemmar. Det känns riktigt bra!

Idag är det fredag och då är vi lediga. Känns skönt att börja med en mjukstart och bara ha två dagars jobb. Nästa vecka öppnar vi ett nytt ställe, så då ska vi klara av 6 klasser, plus Martins 2 företag. Så idag ska vi planera öppnandet, förbereda en del jobb, skicka vårt veckobrev och lite annat. Imorrn ska vi fira Junior och min födelsedag, lite för tidigt – men vi hinner inte sen. Så det ska även städas, julen ska plockas ihop och alla VV-varor som står i vardagsrummet ska ut i förrådet.

Så vi har lite att pyssla med, dax att sätta igång.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *