Varför blogg?

Varför blogg?

Från början var bloggen ett sätt att belysa valrörelsen inifrån. Jag blev nominerad till Riksdagen och Landstinget i mars förra året och ville med hjälp av bloggen visa hur allt går till inifrån. Hur man planerar både valrörelsen i partiet och den personliga valkampanjen. Jag tycker jag lyckades ganska bra med det.
 
Numera är bloggen ett sätt att lyfta funderingar och en slags dagbok. Jag är ganska ensam och har inte många att prata med, då är detta en slags ventil för mej. Efter ett år här har bloggen förändrast. Från början var vi inte så många och man lärde snabbt känna varandra. Nu är det flera tusen som bloggar och man har inte alls samma pejl.
 
Kvaliteten skiftar enormt på olika bloggar. Vissa skriver bara en rad, 10 gånger om dagen, för att hamna på topplistan. Andra skriver något enstaka inlägg, men däremot väldigt tänkvärt. Ändå är det de gamla bloggarna som har flest besökare, det måste ju betyda att vi gamlingar fortfarande bryr oss om varandra och kollar in då och då för att se att allt är ok.
 
Snart har vi 1-årsjubileum!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *