Att tänka på

Att tänka på

Detta skrev någon till mej för många år sedan, men det var så tänkvärt att jag tänkte att även ni här på bloggen skulle få läsa.
 
Det finns åtminstone 2 personer i världen som älskar dig så mycket att de skulle dö för din skull. Det finns åtminstone 15 personer som älskar dig på något sätt. Den enda anledningen till att någon hatar dig är att de skulle vilja vara precis som du.
 
Ett leende från dig kan ge lycka till vem som helst, även om de inte känner dig. Varje kväll tänker någon på dig innan de somnar. Du betyder allt för någon. Om det inte vore för dig skulle någon inte leva nu. Du är speciell och unik.
 
Någon som du inte ens vet existerar, älskar dig. När du gör ditt livs största misstag kommer det något gott ur detta med. När du tror att hela världen vänt ryggen åt dig, titta en gång till, det är troligen du som vänt världen ryggen.
 
När du tror att du inte har den minsta chans att få som du vill får du det inte heller. Men om du tror på dig själv, får du förr eller senare exakt som du ville.
 
Kom alltid ihåg komplimanger du fått, glöm alla otäcka gliringar. Om du har en underbar bästa vän, ta dig tid att låta vännen veta att denna är underbar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *