Varför fixa hemma?

Varför fixa hemma?

När man ska sälja sin bostad så fixar man allt sånt som man inte hunnit eller kommit sej för att göra. När visningsdagen kommer är bostaden superfin och man undrar nästan varför man vill sälja. Så fint vill jag ha det utan att fundera på försäljning. Å det är svaret på frågan om varför jag ligger i som en galning och gör om halva hemmet.

Jag vill för en gångs skull göra fint för min skull, inte för att vi ska ha folk hemma eller något annat skäl. Å snart har jag det  🙂

Vi har fortfarande inte fått upp alla grejer på väggarna igen eftersom jag inte jag bestämma mej för var jag vill ha väggbelysningen. Men det kommer! Mandisen var här igår, hon visste inte så mycket om renoveringen och blev riktigt förvånad. Hon såg iaf ut som hon tyckte det var fint och det är väl ett bra betyg från en 15-åring?

Idag fortsätter jakten på bil, den här gången tillsammans med mina föräldrar. Så kanske vi åker och köper ett bord som jag hittat på blocket också. Hoppas någon ringer på det jag satte ut igår… annars blir det lite trångt ett tag.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *