Veckomatsedel v 21

Veckomatsedel v 21

Nu jäklar är det fart på tanten! Förra veckan var jag på gymmet tre gånger, jag var ute och sprang tre gånger, gick med hunden varje dag och lyckades skapligt med att hålla mina points. Lite syntes det på vågen och mer ska det bli!

Det är ganska precis 2 månader kvar till bröllopet och det skulle kännas rätt kaxigt att kapa ett par kilo tills dess. Går det så går det! Idag ska jag träffa Pethra som ska sy om min klänning, men hon får sy efter mina mått jag har idag. Vi ska också spåna lite om hur bröllopstårtan ska se ut och smaka. Himla schysst att ha en kompis som är konditor och som dessutom är superduktig på att sy  🙂

2 månader… tiden kommer gå hur snabbt som helst fram tills dess. Så nu ber jag om er hjälp, ni som brukar gå på pressvisningar och mingel med mej. Ser ni mej dricka alkohol, slå glaset ur handen på mej. Ser ni mej äta för många snittar, distrahera mej och ta undan faten. Typ! Nu jäklar ska under ske med kroppen  🙂

Veckomatsedeln är min största hjälp. Här är vår planering för den här veckan. Klicka på maträtten så kommer ni till receptet.

Måndag: Vitlöksräkor med ris 6 SP/ 5 PP plus ris
Tisdag: Kyckling med grönsaker i ugn 4 SP plus potatis
Onsdag: Pasta Carbonara med kalkon 11 SP
Torsdag: Fylld aubergine 4 SP
Fredag: Färsspett med raita 6 SP plus ris
Lördag: Krämig fiskgratäng med räkor 4 – 9 SP plus potatis
Söndag: Lasagne med keso 12 SP/ 11 PP

Söndagen är knepig. Då ska vi på Afternoon-tea-kryssning… men man måste ju inte smaka på allt! Återkommer om den med bilder och allt. Men fram tills dess håller vi oss till planen.

Ha en fin vecka everyhopa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *