Verklighet igen…

Verklighet igen…

Så är vi tillbaka i Tumba igen. Tillbaka i verkligheten. Suck!

Igår efter middagen tog vi en lång promenad, min mamma fick följa med som fotograf. Det brukar vara Juniors jobb, men han var ju inte kvar och det är ju självklart att vi måste ta den årliga bilden från vår äng med hunden. Så mamma fick snällt följa med och ta bilderna och sen ta en liten nätt promenad på dryga halvmilen. I 26 graders värme… det var lite varmare än vi räknat med, men men. Och visst såg vi dagens rådjur även igår, tre stycken till och med.

Efter promenaden åkte hela gänget ner till sjön (havet) för att se sista solnedgången för den här sommaren. Hela dagen var sån; nu gör vi sista det och nu ser vi sista det, för den här sommaren. Å solnedgången var precis lika fin som alla andra kvällar, men solen hade en annan färg. Det var som en blodapelsin på himlen. Många bilder blev det, Senior tog några på oss också.

Å sen var det lixom bara att krypa till kojs eftersom vi skulle upp tidigt. Klockan sju i morse var vi färdiga och rullade iväg. Det blev inget glasscafé, vi var helt enkelt inte upplagda för det. Senaste dagarnas trassel har satt sej på vikten och humöret och då kändes det inte som det var läge att proppa i sej glass. Istället köpte vi med oss varsin sallad hem när vi passerade vår favvopizzeria på väg hem. Ganska precis klockan 13 var vi hemma, hade packat ur bilen och kunde sätta oss och äta.

Vi kom hem till en inomhustemp på ungefär 30 grader. Så Martin dök ner i källaren och hämtade upp vår fläkt och så körde vi på AC´n för fullt också. Men särskilt mycket svalare har det inte blivit, det är fortfarande 29 grader nere och ännu varmare uppe. Ikväll får vi ställa upp alla fönster och fixa korsdrag om vi ska kunna sova alls. Baileys gillade fläkten, han la sej på rygg med tassarna i vädret och bara njöt. Jag har sällan sett honom så stilla  🙂

Junior har varit här och kollat läget och Martin är och handlar. Jag är skittrött, men kan inte koppla av. Ska försöka slumra lite på soffan nu, går det så går det. Imorrn ska vi börja ta tag i alla ”måsten” och på torsdag ska vi vara statister för en filmsnutt som ska vara med i musikalen Livet är en schlager av Jonas Gardell. Så nu är allt som vanligt igen kan man väl säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *