Vi gjorde ett ryck!

Vi gjorde ett ryck!

För ungefär två veckor sedan gjorde vi ett ryck med Tradera igen. Vi har alltid grejer ute, men oftast är det sånt som går runt, runt tills de säljs. Men nu la vi ut en massa nya grejer som vi rensat ur eller fått av våra föräldrar. Vi hade nästan 80 auktioner ute och dessa tog slut i söndags. Det gick bra kan man väl säga… jag har 30 grejer att packa!

Så medan Martin är iväg och jobbar, packar jag grejer. Jag hittade en massa gamla symönster och tyger, dessa var väldigt enkla att sälja. På Öland hade vi rensat ut prydnadsgrejer och dessa var inte heller svåra att bli av med. Grejer som vi haft på loppis för 5-10 kr sålde vi för 30-40 kr eller mer. Så vi fick ihop till en halv toastol kanske man kan säga, en bra helg till så kanske vi kan köpa en hel 🙂

Det som slår mej när jag skriver adresser på alla paket är att det mesta ska till Skåne! Varför är det så? Av 30 grejer som ska säkert 25 till Skåne. Är man mer miljövänlig där? Eller har man sämre med pengar där? Eller är man bara ekonomisk tro? Lite intressant är det iaf.

Nu är iaf nästan allt som är betalt för, packat. Nu ska det bara sättas på frimärken eller bokas frakt med schenker. Lite pyssel, men klart värt besväret!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *