Vi har lite flyt nu

Vi har lite flyt nu

Så har maj kommit och sommarmånaderna ligger öppna framför oss. April har varit riktigt bra, ja… hittills har faktiskt 2011 varit riktigt bra. Skönt att kunna konstatera det efter ett katstrofalt 2010.

Senaste veckan gav oss många glädjeämnen, men det bästa var förståss att Junior fick jobb som han dessutom tackade ja till. Så nu är det bestämt att han ska bo på Öland och jobba på Ica from midsommmar och fyra veckor framåt. Det kommer nog bli både kul och nyttigt för honom. Nu hoppas vi på positivt besked inom ett par dagar för Mandisen. Senior fixade jobbintervju åt henne, på sitt jobb, som hon var på i onsdags. Hon har inte fyllt 16 och då är det lite knepigare, men Mc Donalds tar i vissa fall in så unga. Så vi håller tummarna.

Jobbet går bra, vi får väldigt mycket gott från våra medlemmar just nu. Å det märks ju på deras viktnedgång att vi vet vad vi sysslar med och har en förmåga att både behålla medlemmar och få dem ända in i mål. Sånt syns i plånboken, så nu har vi kunnat lägga undan pengar både till fönstren som vi har beställt, bilen vi behöver och resan i jul. Ingen pengapanik alltså, men för den skull ligger vi inte på latsidan. Det är alltid bra att ha en buffert.

Vi är friska och mår bra. Mitt ben är väl sisådär, men det funkar. Juniors huvudvärk är under kontroll. Han går på akupunktur 2 ggr per vecka och det verkar hjälpa. Dessutom råder en harmoni här hemma som är påtaglig. Man riktigt njuter när man kommer hem och får träffa familjen. Det är lugnt och skönt.

Så på det hela taget känns allt bra! Jag är tacksam över hur allt blivit, men också stolt över att vi har kommit till den punkt som vi är. Det handlar inte om tur, det är ett ganska hårt jobb att få både arbete och familjeliv att fungera. Särskilt när man ska sätta ihop en ny familj, med ungdomar och allt. Det är aldrig självklart att alla ska samsas och trivas tillsammans. Men det gör vi!

Det är bara att hoppas att resten av 2011 blir lika bra  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *