Vikten av vikten…

Vikten av vikten…

Trots att allt igentligen är väldigt bra, så mår jag inte toppen idag… å allt beror på vikten. Kan låta ytligt och patetiskt, men jag mår verkligen dåligt av att vara överviktig.
 
Jag är inte fet, men överviktig, har väl 26 i BMI tror jag, alltså ingen katastrof. Men jag är kort och har just nu dåligt med kläder som passar och som jag trivs med. Känner mej äcklig helt enkelt. Jag blir dessutom frustrerad när jag vet att vi haft en bra vecka, där maten varit både varierad, god och helt rätt på alla sätt. Så svävar man ut en dag med kroppkakor och plankstek och är tillbaka på ruta ett. Det känns så orättvist!
 
Så det är bara att komma tillbaka på rätt bana och ta en vecka till och INTE sväva ut. Så kanske, kanske jag har gått ner något nästa söndag. Det känns så orättvist att inte kunna unna sej minsta lilla utan att det sätter spår. Jag vill ju trivas med mej själv, och må bra i min kropp. Men det gör jag inte nu, trots att allt annat är bra.
 
Tyvärr kan ingen annan än jag få mej att trivas med mej själv…
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *