Ingen homofob

Ingen homofob

Jag är kristdemokrat, men ingen homofob för det… tyvärr verkar det som om folk tror att det är synonymt med att vara kristdemokrat. Jag är heller inte emot aborter, kanske jag ska tillägga.
 
Så här är det:
Jag tycker att Kristdemokraterna är de enda som har en politik som gynnar barn och sjuka. Det var därför jag engagerade mej. Jag tror inte att något parti passar till 100% för någon människa. I mitt fall har KD var 90% passande. Därför gick jag med för många år sedan som medlem och blev aktiv rätt snart. Under de senaste åren har jag och fler med mej, försökt få vår partiledning att inse att vi måste ändra ställning i vissa frågor, bla hbt-frågorna.
 
För mej är det självklart att alla människor har lika värde oavsett sexuel läggning, kön, religion eller hudfärg. Varför skull det vara skillnad? Att homosexuella ska få gifta sej är väl inget konstigt eller att de ska få lämna blod? Det gynnar väl bra samhället att människor är lyckliga? 
 
Just nu sitter jag och funderar på motioner till nästa riksting och de kommer bla innehålla just dessa frågor.  Jag kommer nog gå ut rätt hårt och blir det ingen förändring vete sjutton vad jag ska göra. Ändrar vi inte inriktning kommer vi att åka ut i nästa val har jag en känsla av. Jag vill inte bli sedd som en homofobisk kristdemokrat, jag vill förknippas med den som åtminstonde försökte ändra synen inom partiet. Jag vet att vi är fler som tycker som jag, jag ska bara hitta dem… Sen ställer vi oss i fronten!
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *