Vilken start på dagen!

Vilken start på dagen!

Sov så himla gott i natt att jag borde insett att dagen skulle bli konstig…

Det började med att Junior försov sej lite, men inte mer än att han nästan skulle hinna i tid. Eftersom jag var ganska pigg när han gick iväg, så gick jag upp även om det var lite tidigare än vanligt en ledig fredag. Slår på tv´n och hör om nån brand  i södra sverige som hindrar tågtrafiken. Men hinner inte se hela trafikrapporten förrän Junior ringer och säger att pendeltågen står still och undrar vad han ska göra. Jag säger att han kan vara hemma och att jag kan sjukanmäla honom, men han måste till skolan och fixa en grej.

Efter lite dividerande bestämmer vi att Martin och jag kör honom till skolan och medan han gör det han ska så åker vi och handlar. Så 9.20 sätter vi oss i bilen, vägarna är glashala och på vissa ställen snöar det ymnigt. Det tog ca 40 minuter att köra de ca 3 milen till hans skola pga väglaget, det går betydligt snabbare i vanliga fall. Vi släppte av Junior och åkte till Ica Maxi i närheten och sen tillbaka till skolan. 12.30 var vi tillbaka hemma.

Inte riktigt den lugna, lediga fredagsmorgonen som jag hade tänkt mej… men men. Vad gör man inte för sina barn? Vi kom iaf igång skapligt, alltid nåt  🙂

Resten av dagen hoppas jag blir betydligt lugnare… Det återstår att se.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *