4 år av kärlek

4 år av kärlek

Idag är det fyra år sedan Martin jag blev tillsammans! Tiden går fort när man har kul  🙂

Respekt och kärlek. Det är grunden i vårt förhållande. Hade han inte respekterat barnen så hade jag inte ens sett honom. Så respekten har varit enormt viktig. Respekt ÄR viktigt! Oavsett vem det gäller. Jag tycker att många säger respektlösa saker till barn, handikappade och gamla. Och jag gillar det inte! Alla är värda respekt och ska behandlas på ett bra sätt. Små barn är inte dumma bara för att de är små, handikappade ska inte behandlas sämre bara för att de kanske inte förstår och äldre är inte mindre värda bara för att minnet svikit dem. Detta har Martin naturligt i sej, kanske för att han har en annan uppfostran än många andra.

För fyra år sedan gick allt väldigt fort! Vi hade känt till varandra under flera år, men kände väl egentligen inte varandra. Vi började jobba oftare tillsammans och helt plötsligt bodde han hos oss. Det tog bara några dagar så sa Senior till Martin att han lika gärna kunde stanna, han var ju ändå hos oss hela tiden. Så det gjorde han  🙂

Fyra år senare har vi fortfarande inte haft några större meningsskiljaktigheter. Klart vi tycker olika och kan bli lite irriterade. Men inte så mycket att det leder lite osämja eller dålig stämning. Att träffas när man är ”lite äldre” har nästan bara fördelar. Man vet lite mer hur man vill ha de, eller kanske mer hur man INTE vill ha det. Man har en annan acceptans och ser vad som är viktigt.

Vi har det bra tillsammans. Trots att vi träffas 24/7 har vi fortfarande inte tröttnat på varandra, utan hittar hela tiden nya sidor att utveckla. Jag hoppas att vi får ett långt, lyckligt och innehållsrikt liv tillsammans många år framöver. Idag firar vi med att se Spamalot på Oscarsteatern tillsammans med killarna och mina föräldrar. Sen ska vi två stanna i stan och sova på hotell. Martin vann ju pris som Årets Pappa och fick alltså en hotellnatt.

Jag är säker på¨att vi får en helt fantastisk dag!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.