Vill ha, Vill ha, Vill ha!!!

Vill ha, Vill ha, Vill ha!!!

Min mobil funkar inte så bra. Den är bara två år gammal, men jag hör inte när den ringer och känner inte när den vibrerar – alltså missar jag samtal. Ibland är det iofs bra att missa ett och annat samtal, men oftast inte… Alltså behöver jag en ny telefon.

När jag ska köpa ny telefon har jag alltid problem. Jag vet oftast vad jag vill ha till stor del, men kan inte bestämma mej helt och hållet. Det ska både vara rätt funktioner och rätt pris, utseendet spelar däremot ingen större roll. Förra gången tog det två år att hitta något som passade, den här gången har jag nog bara letat i kanske ett halvår.
Nu har jag nog hittat det jag vill ha; en LG KC910. Den har framförallt WLAN, stor skärm och bra kamera. Är väl inte så förtjust i touchscreen, men det får gå. Har inte haft LG förut, är en inbiten Nokia-användare. Men ibland får man rucka på sina vanor, eller hur? Telefonen finns som erbjudande på El Giganten just nu.
Sen har jag även gått och funderat på en minidator. Känns som något väldigt praktiskt när man reser eller sitter på möten. Tanken är att vi ska tömma kameran på bilder så ofta vi kan när vi är i Tanzania, om kameran skulle gå sönder eller bli stulen.
När det gäller datorer har mitt enda krav varit att den ska vara lite och lätt och jag ska få plats med många bilder. Martin har lite högre krav… han ville ha ett visst operativsystem och lite annat. Även här har jag fallit för en söt liten sak som idag också fanns med i El Gigantens reklamblad. På bilen i reklamen är den svart, men jag hoppas den finns i rosa 🙂
Så nu är frågan om jag ska unna mej bägge två eller bara telefonen som är mest nödvändig? Jag kan ju alltid hävda att datorn är till hela familjen och till vår gemensamma resa. Då blir det ju inte bara till mej vi köper leksaker… å andra sidan; varför skylla på något alls? Hur ofta köper jag något till mej själv? Dessutom är jag ganska övertygad om att hela familjen kommer använda datorn på olika tävlingar eller övernattningar.
Eller ska jag helt enkelt önska mej grejerna i julklapp och hoppas på det bästa? Får ta och överlägga med mej själv en stund till…
.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *