-0,7 heeelt otroligt!

-0,7 heeelt otroligt!

Spänningen var olidlig när jag klev upp på vågen idag… jag har varit superduktig och inte slarvat en enda gång… men skulle vågen hålla med? Den visade att jag tappat ytterligare 0,7 kg och nu nått mitt första delmål! Jag är så glad! Hittills har jag alltså gått ner 2,4 kg och Martin säger att det syns på mej nu, men han är ju partisk 🙂

Martin hade tagit ytterligare 1,1 och har nu gått ner 5,9 kg på tre veckor. Procentuellt är jag veckans Biggest Looser, men jag ska nog inte rösta hem honom, det är ju han som lagar maten!

Nu har jag 2,7 kg kvar till nästa delmål och 4,7 kvar till mål. Det har gått mycket fortare än jag trodde, det är enklare att när man är två som kämpar. Så det är väl bara att fortsätta och ta en vecka till. Två veckor till är det ganska enkelt, sen börjar vi jobba och stressen kommer ta ut sin rätt. Gäller att ha gjort så mycket som möjligt innan dess…

Fy f-n va vi e bra!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *