Hur ska ni göra?

Hur ska ni göra?

Jag har funderat på det här med svininfluensan och vaccinering – å jag vet faktiskt inte alls hur jag ska göra. För några dagar sedan var jag helt övertygad om att jag skulle vaccinera mej så fort man kunde… men så fick jag veta att vaccinet är ganska oprövat och dessutom innehåller kvicksilver… Då blev jag tveksam.

En bekant jobbar på krismyndigheten med bla den här frågan och hos skriver så himla bra på sin blogg. Klicka här för att läsa. Jag fastnade framför allt för hennes råd som man alltid kan följa för att höja eller bibehålla sitt immunförsvar.

* Vistas i solen
* Sova ordentligt
* Undvika stress
* Äta ordentligt
* Se till att få i sej naturliga vitaminer
* Tvätta händerna
* Ha kul!
* STANNA HEMMA VID FÖRSTA SYMPTOM PÅ SJUKDOM!

Jag tänker dessutom sluta att ta folk i hand, undvika att ta i ledstänger och vara försiktig med pengar. Mobil och datorn ska få sej en mer regelbunden avtvättning oxå. Sen väntar jag lite tills de första är vaccinerade, för att se hur allt går för dessa personer. Det är möjligt att jag därefter vaccinerar mej eftersom jag träffar så otroligt mycket folk i jobbet, men vi får se… inget är hugget i sten.

Hur tänker ni kring detta?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *