-0,9!!!!!!

-0,9!!!!!!

Fattar ni hur det är möjligt? Med stress, depp, pms, utsvävningar och en massa annat – jag gick ändå ner 0,9 och har nu tagit bort 1,7 kg på två veckor. Martin tog 2,1 och har nu gått ner 4,8 kg sammanlagt, en klädstorlek faktiskt! Så nog funkar Viktväktarna allt!

Det känns verkligen så bra efter deppen häromdagen. Men så skärpte vi oss ordentligt efter vår ”unnardag” och återgick direkt till programmet. En väldigt bra andra vecka för oss båda, nu är det bara resten kvar… Vi har ingen tidsplan, det får gå i den takt det gör. Hade ju inte trott att det skulle gå så här snabbt ens första veckorna. Huvudsaken är att jag är färdig till jul när vi åker till Tanzania. Martin ska gärna ha tagit det mesta 10 oktober, när han ska på personalmöte och vägas där. Han har chans att bli guldkonsulent och då är det en fördel (inte ett måste) att vara på målvikten.

Det är viktigt att vara på sin målvikt inför medlemmarna. Hur ska vi annars kunna stötta dem och få dem att förstå att programet funkar om inte ens vi klarar det? Mej ser de kanske inte så mycket av där bakom kassalådan, men Martin syns ju. Klart vi ska vara målviktiga och visa att programet fungerar – så är det bara. Dessutom mår man så mycket bättre och kan ha mycket snyggare kläder. Snart kanske jag kan se mej i spegeln igen och faktiskt stanna upp…

En dag i taget blir till veckor blir till månader – det ska gå!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *