Nu e de bättre!

Nu e de bättre!

Mina föräldrar åkte tillbaka till Stockholm i morse. Så nu är det bara vår lilla familj kvar här, ensamma! Skönt! Nu är det återigen lugnt och vilsamt här, så som det ska vara på semestern.

Efter frukost passade vi på att göra alla ”måsten” eftersom vädret inte dög till så mycket annat. Jag klippte gräset, 2000 kvm gräsmatta… Martin skrapade fönster och hjälpte mej när gräsklipparh-vetet stannade eller skulle tankas. Junior målade och Senior var ute med grannen och la nät. När Senior kom hem strax innan lunch var det mesta klart! Imorrn ska han ut redan kl 4 och hämta hem ett gäng flundror 🙂

Efter lunch stupade jag på en filt ute i solen som hade börjat stråla från en blå himmel. Med Ola Salo i öronen låg jag och solade. Så skönt! Killarna kollade på sim-VM och sköt lite luftpistol. Martin fortsatt lite ute och gick sen och handlade. Baileys höll mej sällskap, fast under trädgårdsbordet i skuggan.

Stressen börjar rinna av mej och hoppet om den där viktnedgången börjar återvända. Det kanske kan gå ändå. Bara jag får lugnt runt mej. Nu har vi en hel vecka ensamma här, sen kommer Martins föräldrar. Men de är så coola och gör inget väsen av sej, så det är inget problem. Får se om vi kan komma till stranden då. Vädret har ju inte varit riktigt lockande för det. Idag kunde vi nog åkt dit, men det var ingen som kände för det. Alla ville bara vara hemma och koppla av och känna att vi är här i vårt paradis helt kravlöst. Nu är det skönt.

Bara vi – tillsammans – som det ska vara

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *