1 år idag…

1 år idag…

Kommer ni ihåg vad som hände för ett år sen? Då berättade jag att jag var totalt förvirrad, hade förlorat kontrollen och tyckte allt var riktigt läskigt – men härligt! Vännen kom in i mitt liv!
 
Idag är det ett år sedan vi blev ett par och beslutade oss för att satsa på oss, ett förhållande och ett liv tillsammans. Barnen stod nog för den största delen av beslutet just då, de ville verkligen att Vännen skulle vara en del av vår familj.
 
Allt har funkat så himla bra, mycket bättre än man kunde tro. Det kan ju inte vara lätt att komma in i en tight familj med två tonårskillar. Men Vännen har klarat det helt utan komplikationer, beror nog mycket på att killarna hela tiden fått säga sitt och bestämt takten. Vi har pratat hela tiden och frågat om allt känns ok för alla.
 
I morse när jag vaknade fick jag ett hjärta av honom att hänga i min halskedja. Ett jättefint hjärta med sex rubiner, han vet att jag älskar rubiner. Han får sin present i eftermiddag, när han kommer från skolan. Sen blir det god midag ikväll som Junior lovat att laga med mej – senare ikväll blir det skoj, men det berättar jag senare  🙂
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *