Stopp i toan och 100 kissnödiga damer

Stopp i toan och 100 kissnödiga damer

Vi har ganska många medlemmar på Kungsholmen och idag åkte vi extra tidigt för att kunna ta hand om alla ordentligt. Att ta hand om ca 50 pers, ta betalt och väga dem, på 30 minuter är ingen barnlek. Alla ska känna att de haft SIN tid vid vågen och inte bara blivit ivägskickade efter vägningen.
 
Idag hade vi ingen extra vägare, utan Vännen och jag skulle klara det själva. Alltås valde vi att öppna en kvar tidigare och hivade in folk för glatta livet, de sista 5 fick jag ta hand om medan Vännen startade lektion.
 
Innan vi öppnade var det panik! Bägge toaletterna var trasiga och det kanske inte låter som någon big deal. Men för ca 100 kissnödiga mer eller mindre överviktiga damer och herra är det katastrof! Att kissa eller inte kissa kan göra skillnad på flera hekton ju! Så det första jag fick göra var att jaga någon som skulle kommit och blåst rent avloppet långt innan jag kom dit… tack o lov hann det iaf fixas innan vi öppnade. Enda resten av det var att det dofta lite mysko under en timme eller nåt. Sånt överlever man bara man får kissa innan vägning  🙂
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *