11:e budet…

11:e budet…

Jag brukar inte sympatisera med Birgitta Ohlsson (Fp), hon har lite för extrema åsikter för min smak – men just nu gör jag faktiskt det.

Här har en duktig tjej blivit utnämnd till Eu-minister och henne största fel är att hon är gravid! Men herre gud! Är hon olämplig för det? Är hon en sämre människa (och ffa kvinna), för att hon väljer att tacka ja till en sån post när hon är gravid? Är inte detta hennes val?

Ibland tycker jag faktiskt att vi ska fundera lite på 11:e budet: sköt dej själv och skit i andra! Det är bara Birgitta och hennes familj som har något att säga till om, ingen annan. Hon har blivit tillfrågad och tackat ja, det har vi andra inte med att göra! Tycker hon att det är lämpligt att ha en sånt uppdrag som gravid och senare med en bebis, ja – då är väl det hennes val?

Jag hade inte gjort som hon, men det är jag det. Man måste ju göra som man själv anser är bäst! Birgitta har säkert både en partner och annan hjälp i sin närhet när bebisen väl kommer. Dessutom får man faktiskt vara föräldraledig även som minister…

Har man inget större problem än att tycka att detta är en katastrof, då har man ett ganska bra liv…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *