#33procentutmaningen

#33procentutmaningen

Oftast när man bestämmer sej för något så går man ”all-in” och satsar allt man har. Då orkar man kanske ett tag, men ger upp när det känns tungt eller tråkigt. Nu finns #33procentutmaningen som innebär att man satsar lite lagom, istället för att ge järnet. Typ 33%…

Jag vill förbättra tre områden, dessa är:
* Träning – träna lite hårdare än tidigare.
* Vatten – bli lite bättre på att dricka vatten, iaf ett stort glas per dag.
* Frukt – bli lite bättre på att äta frukt, helst en om dagen.

Istället för att tänka att jag ska träna hårt, dricka en liter vatten om dagen och äta tre frukter om dagen så tänker jag försöka träna lite hårdare, dricka lite mer och äta lite mer frukt än tidigare. Istf att ge 100% och bli irriterad om/när jag misslyckas, så ger jag 33% och klappar mej på axeln när jag lyckas.

Ikväll var jag på ett inspirerande event med tre träningsbloggare (Terese, Anna och Millan) som berättade om deras utmaningar. Vi som var där fick också berätta om våra. Fazer var där och bjöd på sitt nya goda bröd och deras representant berättade att hennes utmaning består av att äta mindre godis. Inte sluta – utan äta mindre. En annan berättade att hennes utmaning bestod i att hitta ett glädjeämne varje dag, något fint i naturen, en bra film eller något annat. Att leva lite mer här och nu och upptäcka vad som finns runt oss.

En jättetrevlig kväll som gav en hel del inspiration om vad i livet som ganska enkelt kan förbättras utan att man ger allt man har. Man behöver ju inte varken sluta helt med något eller ge järnet, man kan vara lite mer svenskt lagom också. Med oss hem fick vi en härlig goodiebag med massor med gott rotfruktsbröd av alla möjliga slag. Jag älskar Fazers rotfruktsbröd! Särskilt rostat!

Vad skulle vara din utmaning? Få inspiration på instagram och lägg gärna upp din egen bild där med hashtagg #33pocentutmaningen. Det finns nog ganska mycket som vi kan bli lite bättre på, för att må lite bättre  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *