3,5 år idag

3,5 år idag

Tiden går fort när man har kul! Tänk att Martin och jag varit tillsammans i 3,5 år redan! Tänk att han stått ut…  🙂

Under den här tiden har han fått göra massor med grejer som han aldrig gjort innan han träffade oss. Han har bla renoverat, snickrat och fixat med huset. Han har åkt gocart, bergådalbana och litet privatflygplan. Han har dessutom tagit dykcert! Detta från att ha levt ett ganska bekvämt liv i en lägenhet och ”bara” levt för att jobba och hålla vikten. Hans liv blev lite förändrat kan man väl säga.

För mej förändrades inte livet så drastiskt kanske, men när Martin flyttade in hos oss blev mitt liv väldigt mycket enklare kan man väl säga. Från att ha klarat allt själv fick jag helt plötsligt hjälp med allt från att ta ner grejer från hyllor till att skjutsa ungar.

Vi kompletterar varandra väldigt bra. Martin är den tystlåtna som tänker innan han säger något, jag bara brakar på! Martin blir sällan arg, däremot kan han sura en del… medan jag oftast är glad men blir förbaskad på en femöring och sen är jag glad igen lika snabbt. Han är lång och jag är kort  🙂  Japp! Vi kompletterar varandra!

Vi har ungefär samma tänk och värderingar när det gäller det mesta. Politik, ekonomi, barn- hunduppfostran mm. Det bråkar vi aldrig om, vi bråkar inte om annat heller iofs… det är väl det där med städning som det kanske brister på. Martin tycker INTE om att städa! Å andra sidan tycker jag INTE om att laga mat… så det överlåter vi på varandra i bästa samförstånd.

Vi har det bra! Å vi har förstånd att vara tacksamma för det vi har. Ikväll ska vi fira tillsammans med barnen. 4 Augusti går vi alltid på Lammet & Grisen. Vi äter gott, skrattar, pratar och tar årets familjebild uppe på takterassen. Vår egna sommartradition  🙂

Man måste ta vara på alla tillfällen att fira, då blir vardagen lite roligare. Tycker vi iaf…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *