På g igen!

På g igen!

Nu känns allt ok igen. Våra promenader fortsätter, vi är uppe i ca 17 000 steg och ungefär 2 timmar per dag. Det är något speciellt med promenaderna här på Öland. Att gå på tysta grusvägar i skogen eller över ängar med upptrampade stigar… det är bara så otroligt mysigt! Så motionen är det inget fel på.

Igår blev vi bjudna på kroppkakor hos min ingifta morbror. Min moster dog i höstas, så min söta lilla morbror blev ensam efter 60-65 år tillsammans. Min moster var väldigt bestämd och dominant, så det är riktigt skönt att se hur han nu tar för sej av livet. Vi kom dit redan 16.30, åt och pratade lite. 18.30 var han trött och behövde lägga sej, så då gick vi hem. Men han var jätteglad över att vi varit där och att han fått bjuda på det godaste som finns.

Kroppkakor är väl inte det bästa att äta när man ska gå ner i vikt, men det är ju så GOTT!!! Jag kan äta hur mycket som helst när det gäller kroppkakor, men igår var jag disciplinerad och tog bara 3. Å dessa rymdes precis i min dagsbudget av matintag. Värre blir det imorrn, då ska vi till Lammet & Grisen…

Enda kruxet just nu är att min sömn inte varit något vidare. Senior har varit upp i ottan flera mornar nu för att fiska med grannen. Så jag har vaknat vid 4 varje morgon… och det är väl inte riktigt sånt som jag gillar. Jag blir seg resten av dagen av att gå upp för tidigt. Igår var dessutom Junior ute med sina arbetskompisar, så honom fick jag hämta ganska sent. Nattens sömn blev alltså inte särskilt lång, men men…

Solen skiner även idag, så det blir nog en dag i solstolen. Sen kommer regnet… och Juniors kompis K. K kommer imorrnkväll och stannar över helgen. Han är en kul prick, så det ska bli skoj att ha honom här. Det känns som vi haft semester jättelänge och att det är långt kvar tills vi ska jobba igen. Men nu är det halvtid på semestern. Jag njuter så mycket jag kan. Sen är jag inte ledig igen förrän v14 NÄSTA ÅR!

Jaja, nu är nu – bara att njuta och luta sej bakåt.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.