366 dagar kvar!

366 dagar kvar!

Vilket låter kortast; 366 dagar, ett år eller 52 veckor? Jag tycker det är 366 dagar. Om så många dagar åker vi till Gambia! Då ska jag äntligen få återse platser och i bästa fall en del gamla kompisar. 21 år senare…

Idag vänder det och blir ljusare, på flera fronter faktiskt. Dagarna bli längre, DET är bra! Men så sänktes räntan också, så även ekonomin blev ljusare  🙂 I bästa fall får nyheterna i vårt kostprogram nån effekt också och då får vi mer folk och alltså mer pengar i plånboken. Så det mesta ser faktiskt ljusare ut!

Men alla har inte samma julkänsla som en del poliser på Västkusten.. Grabben som misshandlade den stackars hundvalpen får nog se fram emot både en och två jular i buren. Men så ska det va! Även ett djurs liv ska skyddas och gör man inte det så ska förövaren hamna bakom lås och bom! Bra att straffen blir högre, hoppas bara att vissa andra brott också får högre straff.

Här hemma förbereder vi sista arbetsdagen innan jul, sen är vi ”långlediga”… hela en dag extra  🙂 Under veckan har vi bjudit på glögg och pepparkakor och vi har faktiskt haft mer folk än förväntat, vilket är jättekul! Nästa vecka blir spännande… vi har öppet som vanligt och det verkar som de flesta jobbar som vanligt. Så för ovanlighetens skull kanske vi får ganska mycket folk i mellandagarna. Det behöver vi om nästa år ska innehålla både en badrumsrenovering och en längre resa.

Många ligger sjuka, men vi har klarat oss hittills. Det som känns i halsen tänker vi bort och snaskar lakrits när det blir värre. Vet ni att man kan ha lakrits i nästan allt? Godaste teet är just nu hallon-lakrits, godaste polkagrisen är hallon-lakrits och godaste panacottan är med saltlakrits. I looove lakrits!

Just nu är livet riktigt bra!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *