Helt galen danföredopparedan!

Helt galen danföredopparedan!

Tyckte jag var smart som gick upp tidigt för att kunna vara på Ica Maxi sådär lagom tidigt INNAN folk kommit dit… HA! Parkeringen var nästan knökafull redan 8.30! Å jag som skulle fynda halva-priset-grejer i kötthyllan. Det blev inga fynd, så vi får äta fläskfilé ikväll istället för något ”finare”.

Dagen började alltså tidigt, bla för att vår Tomte skulle vara med på Tv4 sändning hela morgonen. Det var man ju tvungen att se 🙂 Kolla klippet här!

Sen körde vi Junior till Tullinge, så han kan hjälpa sin morfar med lite grejer under dagen. På vägen hem var vi och tittade på ny lokal till verksamheten i Tullinge. Lokalen är jättebra, frågan är om det är för lite p-platser… vi får fundera på saken när vi vet hur hög hyran blir.

Å nu är vi hemma igen för att skicka veckobrev och fixa lite innan det är dax för lunch hos mina föräldrar tillsammans med storebror och hans familj. Både människo- och hundkusiner ska få träffas  🙂

Kvällen blir lugn. Senior jobbar till 21 och Junior har bestämt att vi ska grilla. Jag skulle vilja gå upp till vår lokala pizzeria och lyssna på några gamla sångarkompisar som ska sjunga in julen. Men vi får väl se om det blir så och om jag får nån med mej? Martin ska fixa julskinkan under eftermiddagen/kvällen, i övrigt är ju allt färdigt sedan länge.

Det känns helt ok att det regnar och är 3,5 grad varmt. Jul blir det ändå  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *