3,8 timmar sol

3,8 timmar sol

Tydligen har man uppmätt inte mer än 3,8 timmar sol i Stockhom hittills under november. Inte konstigt att folk mår dåligt, är trötta och deprimerade. Jag är så tacksam över att jag har min sollampa med fågelkvitter. Undrar hur trött jag varit annars?
Idag är det fullt upp; nu ska vi lämna Baileys hos mamma, byta bil där så min pappa kan ta den till besiktningen medan vi är till allergimottagningen med Junior och sen på gymnasiemässa med densamme. Byta tillbaka bilen, hämta hunden, hem och packa bilen för att köpa till Rönninge och ”flytta in” Viktväktarna i Gymnasiet. Leta rätt på några anslagstavlor och sätta upp reklamlappar. Hem, laga mat, gå med hund, köra Junior till och från träningen – döööö i soffan!
Jag tror att jag kan sova ikväll också…
.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *