5 Galna lärare och 83 tokiga ungar!

5 Galna lärare och 83 tokiga ungar!

Plus 6 helkocko föräldrar…
Veckan här i Gamleby har varit intressant, lärorik och annorlunda… hehe. För att sammanfatta i korthet kan jag väl säga: Matteläraren som här totalt okunnig i sömnad har numera färdigställt en hel kudde. Hon är hur stolt som helst. Med svenskalärarens och min hjälp hittade hon faktiskt fram till raksömmen på symaskinen.
 
Svenskaläraren ja… hon höll på att få spunk när vi skulle diskutera städning med barnen. En intelligent 13-åring tyckte att de skulle få betalt för att städa bort sin egen skit, en annan tyckte vi skulle hyra in städerskor… vi får väl se hur rummen ser ut imorrn.
 
Specialpedagogen har repat sej från första nattens bravader och är numera ganska normal igen. Musikläraren ser bara tröttare och tröttare ut… skolsköterskan har lärt sej allt om träslöjd och gjort en alldeles egen smyckeshängare. Hon ser fram emot att åka hit igen med 7:orna om några veckor.
 
Barnen… dom har iaf lärt känna varandra och haft kul. Framför allt har de ätit godis, igår var det så pass att flera stycken mådde illa på kvällen. Igår var det vattenkrig utifrån in genom öppna fönster. Någon hade roat sej med att dra ut en hel brandslang från en brandpost. Dom kanske skulle koll hur lång den var…. vad vet jag?
 
Om någon timme ska vi ha disco, det ska bli väldigt intressant!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *