93:or

93:or

Sitter och tittar på simningen på tv. Tänk att vara 16 år och världmästare i det man är mest intresserad av – häftigt! Tänk va olika vi är som männisor och vilka olika liv vi lever.

Jag har en 93:a, Senior. Han tycker om skytte och har sitt arbete på Mc Donalds. Han har väl inga direkta mål i livet mer än att gå färdigt skolan. Han läser mycket.

Ena kompisens 93:a sitter vid sin dator och spelar WOW eller andra online-spel 99% av sin vakna tid. Han planerar tillsammans med andra hur nästa drag i spelet ska se ut och det är nog det enda som intresserar honom.

Andra kompisens 93:a lever i stallet. Hon har sina hästar och tycker att människor är ganska överflödiga. Hennes största problem är att systern är allergisk mot hästar…

Tredje kompisens 93:a har bara killar, kläder och musik i huvudet. Hon är sur på sina föräldrar för jämnan och överdriver sitt liv när hon bloggar. Hon jobbar extra hos sin pappa ibland.

Fjärde kompisens 93:a fotograferar och redigerar superfina bilder. Hon har haft det jobbigt psykiskt iom mobbing och anorexi. En trevlig tjej som gör allt för att komma på fötter och verkar betydligt äldre än 16 år.

Alla är så olika och lever olika liv. Det ska bli väldigt intressant att se vad det blivit av dem om 5-10 år. Kommer Senior att öppna ett Mc Donalds på Öland som har pratar om? Kommer de andra att kanske jobba med och skapa nya dataspel, bli kläddesigner, veterinär eller kanske prisbelönt fotograf? Man vet aldrig, men visst är det spännande att följa våra ungdomar? Att se vad det blir av dem.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *