Gocart och gammal kärlek

Gocart och gammal kärlek

Solen har skinit, även om det har varit tveksamt periodvis. Dock har temperaturen legat ganska lågt, så tyvärr blev det inte stranden idag heller. Efter lunch bestämde vi därför att vi skulle besöka gocart-banan!

Martin och jag avstod, medan killarna laddade för fullt ös. Strax innan de skulle ta sina bilar fick jag syn på en gammal kärlek, min första 🙂 Janne, ett namn med många minnen. Han smakade jordgubb… gav mej en ring som han köpte på en marknad… jag var 12 år… suck! Jag sa hej, han sken upp och gav mej en kram. Vi pratade lite, men han jobbade på banan och blev nog lite generad också tror jag, så det blev inte så mycket prat mer än vad han gjorde nu osv.

Killarna tog plats i sina bilar och körde som galna. När de var färdiga åkte vi tillbaka hem och busade med Bailyes. Han tycker inte att min lektioner är något roliga längre, så nu försöker han göra som han vill igen när vi är ute och går. Men jag är en ståndaktig matte och ger mej inte i första taget. Det gäller att vara konsekvent och det tänker jag vara. Jag ska vinna den här kampen, han ska göra som jag säger!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.