Äääntligen fredag!

Äääntligen fredag!

Så var arbetsveckan slut, iaf min 🙂

Å det var en vecka som heter duga! Mängder med nya medlemmar. Människor som ska börja sin viktresa tillsammans med oss och som vi hoppas att det ska gå riktigt bra för förståss. Vi har verktygen, bara de kommer till oss så ska det nog gå bra. På Martins och mina klasser hade vi nästan 50 nya medlemmar som vi nu ska ta hand om på bästa sätt. I Södertälje igår hade A och jag ca 25 nya, så det är många som hoppas på ett smalare liv under 2010. Spännande!

Så mycket folk och så många nya innebär att man är ganska trött idag. Min mage är inte heller så mycket bättre än, så jag har en dag i soffan. Men jag latar mej inte! Jag sätter in bilder! Igår fick vi hem 470 bilder från resan som vi framkallat. Dessa sitter jag nu med och klipper och klistrar in i album tillsammans med biljetter och annat. Ikväll har vi ett album att bläddra i, titta på bilderna och minnas. Härligt!

Sen ska nog tvättmaskinen snurra även idag… att det aldrig tar slut! Nu är iaf alla sommarkläder tvättade och undanlagda igen. Suck. Om 4 månader får man ta fram dem igen… känns ganska avlägset just nu…

Vad gör ni en dag som denna?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *