Jag ska fylla 20 x 2

Jag ska fylla 20 x 2

40. Skulle jag vara 40, fyrtio, år? Inte jag… jag är ju knappt myndig 🙂 Men snart är det alltså ett faktum att jag ska fylla jämt, nolla på slutet…

Då får man frågan ”Vad önskar du dej?”. Jag brukar alltid svara ”Din närvaro på mitt kalas”. Då blir folk frustrerade för de vill verkligen köpa något. Men jag menar det, jag vill oftast inte ha saker utan bara att de ska komma. Men den här gången har jag faktiskt kommit på några grejer som jag behöver och då alltså kan önska mej.

* 3 resväskor, modellen större än kabinväska och i tyg – inte hårda. Det ska vara väskor som syns på bandet, gärna mönstrade eller i någon ”knallig” färg.

* Hjälp med ommålning av huset under våren.

* Biljetter till Björn Skiffs

* Presentkort på något bra ställe där man köper tapeter

* Massagefåtölj

*Ångtvätt till fönster mm

* Presentkort på anisktsbehandling eller massage

Detta är sånt som jag jag faktiskt behöver och skulle vilja ha och det är inte ofta jag kommer på något bra – så nu är det bara att vänta och se vad som dimper ner. Det enda jag inte vill ha är tulpaner! Prydnadssakerna kan också hålla sej borta 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *