Akta! Jag hugger!

Akta! Jag hugger!

Från att ha varit på världens bästa humör förra veckan, har det nu vänt åt andra hållet och jag är riktigt låg och nere. Jag är väldigt lättirriterad och hugger på det mesta…

Det mesta beror på att det trasslar med grejer på jobbet. Vi får inte varor som vi ska och har nästan inget att sälja. När man går på provisionslön är sånt avgörande för att man ska kunna ställa maten på bordet, så att man blir på dåligt humör är kanske inte så konstigt? Men i just det fallet så handlar det faktiskt inte mest om pengarna utan om att våra 300 medlemmar som passerar oss per vecka faktiskt ska kunna handla det de vill och behöver. Finns inte deras favoritgrejer så blir det klagomål, ifrågasättande och gnäll. Sånt är lixom bara jobbigt!

Det går åt massor med energi till att söka upp beställningar och leveranser. Att maila kontoret och fråga, och sen få svar som egentligen inte ger några svar alls… Igår var det så illa att en leverans missats från lagrets sida, så vi fick åka till ett av våra andra ställen och ta det som fanns där för att överhuvudtaget ha något att sälja alls. Det var tur att Martin var ledig, så han kunde hjälpa mej att bära allt. Vi lastade en pirra helt full och allt såldes direkt, så nu har vi knappt något att sälja imorrn istället… man blir irriterad, trött, frustrerad och uppgiven. Och på dåligt humör förstås.

Den där härliga känslan av att sticka ut och springa är som bortblåst, men det kanske mest beror på vädret. Den snö som kom igår gjorde ju knappast saken bättre… Före att höja humöret lite tog jag med Martin till Tumba centrum för att shoppa lite. Jag hade sett grejer på Lindex som jag gillade och hade ett presentkort att göra av med. Martin är en väldigt unik man som gillar att shoppa, men det kanske beror på att han får följa med in i provhytten…  :-p

Jag hittade tre t-shirts i knalliga färger, ett linne och två behå. Det lustiga är att summan på allt blev 666 kr och med tanke på mitt underbara humör så passade det ju skrämmande bra. Jag provade och Martin godkände. Jag tog min gamla vanliga storlek på behå, men Martin föreslog att jag skulle testa en mindre och den passade faktiskt! Alltså stämmer min känsla av att bysten faktiskt krympt. Ingen kan vara gladare än jag. Det innebär att jag gått från E-kupa till D och har ett större utbud att välja på  🙂

Efter shoppingturen blev det lunch på vårt sushiställe. Eftersom Martin är på praktik var det länge sedan vi var där. Med sushi i magen och en påse från Lindex i handen kändes allt liiiite bättre. Men faktum kvarstår. Mitt humör är katastrofdåligt, jag är trött och irriterad. Jag vill ha VÅR, värme och fungerande leveranser och ett fullt lager. Jag vill ha tillbaka känslan jag hade förra veckan!

Så! Nu har jag gnällt färdig. Förlåt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.