Ditt favoritrum?

Ditt favoritrum?

Är riktigt superduperasirriterad just nu men vill inte fasta i den känslan och låta den förstöra min dag, så därför skriver jag ett inlägg om något helt annat än det jag är förbaskad på. Det är väl smart?

Har ni något favoritrum? Ett rum där ni spenderar eller vill spendera största delen av tiden. Jag vet att många har köket som sin favoritplats och ni som känner mej vet att så är det inte i mitt fall. Här hemma lagar vi enbart mat i köket, vi äter inte ens där… å då är det alltså ett ganska stort och fint kök. Jag avskyr att laga mat och tillbringar minsta möjliga tid i köket, i princip använder jag det bara för att komma till tvättstugan. Vaddå vem som lagar maten? Martin förstås  🙂

Jag tillbringar mest tid i vardagsrummet där jag oftast både äter, glor på tv, läser och surfar på datorn. Men det är nog inte min favoritplats. Det står mellan sovrummet och badrummet. Fast jag trivs inte i mitt sovrum just nu, det är för trångt och för rörigt. Den dag någon av sönerna flyttar ut blir det nog mitt favoritrum, för då åker två arbetsplatser ut. Då ska kontoret ut och sovrummet ska enbart bli just  sovrum.

Så det är nog badrummet som vinner första platsen som mitt favoritrum. Mitt fina badrum som renoverades förra året och som blev så jäkla bra! Pärlemorvita väggar, svart golv och där finns både dusch och badkar. Oftast använder jag badkaret med skum och hett vatten. Ett ex sa att jag bränner bort skiten, så varmt vatten tyckte han att jag hade  🙂

I mitt badkar kan jag ligga i timmar och läsa eller bara vara. Det var det första som sattes in när vi köpte huset 1992. Jag överlever inte utan badkar! Det är det bästa som finns när man varit ute en kylig vinterdag eller när man mår dåligt. Funkade rätt bra att lindra förvärkar med också.

Så mitt favoritrum är alltså badrummet. Vilket är ditt och varför?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *