Alla ni som tvekar…

Alla ni som tvekar…

Många av Er där ute går just nu runt och tänker att ”Jag borde nog ta tag i det där med vikten”. En del har slutat se sej i spegeln, en del har svårt att böja sej ner och plocka upp saker, någon känner sej rent av äcklig och någon annan kanske drabbats av sjukdom pga övervikten. Det finns lika många skäl som det finns människor… och sätten är också lika många att gå ner i vikt.

Men om du nu funderat på att faktiskt gå till en Viktväktar-klass så kan jag varmt rekomendera detta just precis NU. ett par veckor till är det nämligen gratis första veckan. Så Du kan komma till oss eller någon annan, skriva in dej och få allt material HELT GRATIS! Gör du bara som det står i första häftet och följer våra rekomendationer så LOVAR jag att Du kommer se resultat redan efter en vecka!

Om du dessutom bor på Kunsgholmen eller söderort kan Du träffa oss! På måndagar finns vi i Tumba kl 17.30, på tisdagar på Kungsholmen 16.30 resp 18.30. Inom kort öppnar vi försmodligen en klass i Tullinge också, men det är än så länge preliminärt. Vi tror på det vi gör och på VV´s program. Martin har ju faktiskt gått ner drygt 60 kg med VV och jag drygt 11 kg. Så det funkar och vi vill gärna hjälpa fler att
* få ett rörligare liv
* leva längre
* bli friskare
* känna sej snyggare
* bli mer hälsosamma

Så gör som många, många andra: kom till oss, träffa trevliga människor i samma situation och få hjälp med Er viktminskning! Första veckan är det ju gratis – så vad har Du att förlora?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *