Surt sa räven…

Surt sa räven…

Jag är veckans Biggest Looser, trots att jag inte gått ner ett gram! Jag har inte gått upp heller, jag har nämligen stått still. Men får jag bara de här kräftresterna ur kroppen så kommer vågen få ett glädjefnatt nästa måndag. Martin gick upp, mer än så säger jag inte…

Det gick så bra hela veckan. Jag gick ner massor, sparade points och var sååå duktig. Så kom lördagen och kräftskivan. Jag åt mängder med kräftor – jag älskar skaldjur! Lite vitlöksbröd och vin – inte så mycket tyckte jag… Vågen höll inte med mej 🙁

Igår åt vi upp resterna och idag kör vi på som vanligt igen. Den här veckan blir lite strulig med mat och speciellt luncherna. Martin ska starta en företagsklass och fortsätta med en, så både tisdag och onsdag äter vi vid olika tider. Idag ska vi titta på ny lokal, så att vi kan starta upp verksamheten i Tullinge – spännande! Hoppas allt klaffar, för där behövs vi och man vill ha dit oss.

Men det är iaf inga festligheter förrän till jul. Så nu ska de sista kilona också bort. 3,2 kg borta, 3,9 kilo kvar!!! Sen kommer jag i alla mina gamla, snygga kläder igen. Å då åker vi till Tanzania! Jabba!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *