Härlig kväll!

Härlig kväll!

Seniors firande igår blev alldeles perfekt! Det var en mycket nöjd pojke som gick och la sej framåt ett-tiden 🙂

Vid 17-tiden hade vi dukat klart och jag satte mej ner för att måla naglarna, något jag gör ungefär 2 ggr per år. När man varit ledig länge och inte pysslat i trädgården för mycket är naglarna faktiskt så långa och snygga att man kan ha naggelack utan att skämmas. Så nu har jag ett knalloranget nagellack, ska bli kul att höra kommentarerna på jobbet imorrn.

Strax efter 17 kom min kusin. Vi hann prata lite innan fler dök upp vid 18-tiden. Sist kom Stora M (fd Särbons äldsta) hon hade gått fel och irrat kring mellan husen här i området. Alltså är hon här för sällan… Å nu ska hon ut och resa, så vi vet inte när vi får se henne igen. Vid 18.30 var alla 16 på plats och vi högg in på kräftorna. Såååå gott! Vi (läs jag) åt alldeles för mycket! Vi hade köpt 3 paket med extra kräftsjärtar, till oss 4 plus Stora M och en kompis till Junior. När vi var färdiga med våra kräftor, gav vi oss på de kräftor som Martins föräldrar lämnat… Ett gäng vitlöksbröd senare var jag ganska mätt 🙂

När kräftorna var slut dukade vi fram fika och de två tårtorna. Jag tog en mini-bit, det verkar ingen annan ha gjort… tårtorna tog nästa slut! De var väldigt goda tydligen, särskilt den med choklad. Lite vin och lite grönsaker med dipp gjorde att vågen pekade väldigt mycket åt fel håll idag. Finns nog risk för mitt första plus imorrn, men det var det värt.

Vid 10 bröt de flesta upp. Då hade vi bara killarna, Stora M och Juniors kompis kvar här. Kompisen var med i filmen ”Låt den rätte komma in” så vid 22.30 började ungdomarna kolla på den, då gav jag upp och gick och la mej. Hörde att filmen var slut och att ett gäng gick och la sej vid 1 – sen var jag väck! Senior som annars brukar vakna vid 8 sover fortfarande, eller också är han vaken med ligger tyst för att inte väcka Stora M som sover i hans rum.

Idag skiner solen. Så det blir till att se över matintaget, ta en promenad, röja hemmet och sen åka till mamma och bada Baileys. Kanske är sista dagen man kan använda poolen, så det är väl bara att passa på. Känns iaf väldigt bra med gårdagen, Senior har all anledning att vara nöjd!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.