¤%()/&=)(/ Apotek!!!

¤%()/&=)(/ Apotek!!!

www.hata.apoteket.nu
 
Vem är med på att öpnna en sån sajt? Alla som vill räcker upp handen. Jag är så jäkla trött på det där stället, tyvärr är jag ju dessutom ganska beroende av deras sk service…
 
Varje gång jag ska fylla på våra mediciner, får jag gå dit 1 – 2 – 3 gånger innan jag får det jag behöver. Så även idag.
 
Senior får Losec Mups för sin mage. Det är en dyr medicin, men den enda som funkar bra för honom, så vi har fått godkänt att inte byta den mot annat billigare preparat. Så långt stämde allt… Men nu är det så att läkaren även måste skriva att den inte heller ska betalas för av oss, det ska landstinget stå för eftersom han är barn. Det hade man glömt på receptet. Man försökte ringa läkaren, men mitt i lunchen är det ju inte enkelt att komma fram till nån på Huddinge Sjukhus.
 
Eftersom jag varken har lust eller råd att betala 863 kr, så får jag nu snällt vänta till man ringer upp mej igen från apoteket och jag får gå dit igen när allt är fixat.
 
Så här är det varenda gång!!!
Varför kan det aldrig vara enkelt??? Varför kan inte våra starkaste mediciner bestå av alvedon eller nåt??? Jag blir så trött!!!
 
Ps. jag vet att detta inte är apotekets fel, men ändå…
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *