Är man rubbad eller???

Är man rubbad eller???

Visste är det skönt när telefonen är tyst? Eller?
 
Jag är så van vid att mina pappa ringer 5-6 ggr per dag, att Senior ringer eller skickar sms 10-20 ggr per dag och att Junior skickar sms iaf ett par gånger per dag, att det inte längre är nåt konstigt. Åker Vännen iväg skickar även han sms ett gäng gånger, oftast bara för att säga att han älskar mej  🙂
 
Idag har telefonen inte ringt eller pipit en enda gång! Skönt? NEEEJJJ!!! Jag tror ju genast att det hänt något eller lugnet före stormen… Men jag vet ju att allt är bra och att det är så här det borde vara och försöker njuta av det. Det jag hoppas på är att Junior har fullt upp på brandstationen, att Senior redovisar för fullt i skolan och att allt går bra för honom och att min pappa är nöjd med vissheten om att jag mår bra och att han inte behöver kolla det. Vännen sitter och läser på nedervåningen, så han har helt enkelt ingen anlednig att höra av sej.
 
Så här kommer jag att ha det under våren, så det är väl lika bra att vänja sej och dra nytta av det? Tänk va mycket jag kan få gjort!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *