Arg mamma!!!

Arg mamma!!!

Säga vad man vill om skolan, just nu är jag skitarg på den skolan som min yngste son går i. Fick sms från honom ”mina skor är borta”, ringer upp och en jätte lessen unge säger att han inte kan hitta sina nya skor någonstans. De har haft gympa och då måste de ställa sina skor utanför gympahallen. När han ska ha dem för att gå tillbaka till skolan är det försvunna. Han har letat, två kompisar har letat och läraren har letat. Jag får släppa allt och springa iväg med nya skor, samt hjälpa honom att leta.
 
När jag kommer dit har läraren går på lunch! Hur kan man göra så??? Borde hon inte stanna kvar tills jag kommer för att se att han verkligen kan ta sej därifrån? Så otroligt dåligt! Sonen är jätte ledsen, skorna fick han välja helt själv när vi var på Sri Lanka. Första gången han får ha ett par märkesskor, för det skulle jag aldrig ha råd med i Sverige. Nya skor, som nu är puts väck!
 
Han får ta på sina skor sen i höstas, som är lite för små och vi går iväg till skolan. Medan han äter försöker jag få tag i rektor, som är borta hela dagen. Pratar med nån skolvärd som lovar att jag ska bli uppringd imorgon. Jag är riktigt förbannad när jag pratar med henne och kommer nog inte vara mindre arg i morgon när rektorn ringer. Skolvärden säger att de sker en hel del stölder och att man inte ska ha något av värde med sej till skolan, men om de är de enda skor han har då???
 
I bästa fall kan mina föräldrar köpa nya, likvärdiga skor i Oman idag. Innan de åker hem i morgon. Tydligen kostade gympaskor runt 100 kr där, enligt min far som jag nu har ivrig sms-kontakt med ang färg och storlek. Så jag kunde iaf muntra upp sonen lite, genom att säga att morfar ska försöka köpa nya skor till honom.
 
Fy, va arg jag är!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *