Arrogant miljöpartist

Arrogant miljöpartist

Igår i Tumba centrum var det full aktivitet av valarbetare, förståss och som sej bör i valtider. Jag såg att Mp för dagen representerades av fd kollega (i en nämnd jag suttit i) och tyckte det kunde vara kul att säga hej. Jag struntar i folks partitillhörighet så länge folk är trevlig och den här miljöpartisten har alltid varit en i mina ögon härlig människa.

Personen i fråga var inte alls trevlig, utan enbart arrogant med översittarattityd och tråkigt tonfall. Denne tyckte jag skulle rösta röd-grönt nu när jag hoppat av Kristdemokraterna, det tyckte inte jag. Jag hävdade att de röd-gröna enbart satsar på cirkusar och nöjesfält som ingen vill ha… då var jag genast mot all kultur över huvudtaget! Va?

Jag frågade om h*n hört något om diskussionerna angående Storvretens nya sporthall och skytteklubbens återkomst. Då såg jag enbart till egna intressen och var egoistisk… Jasså?

Ett, som jag trodde, trevligt samtal… blev en ganska otrevlig stund. Kanske beror på nervositet inför valresultatet? En dålig dag? Trötthet eller stress? Inte vet jag, jag vet bara att den här personen inte längre är någon jag kommer att besvära fler gånger. Snygg partirepresentant…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *