Så vare fredag igen!

Så vare fredag igen!

Fredag = Ledigt!

Men jag och Martin har alltid lite att jobba undan efter arbetsveckan. Jag har precis skrivit klart vårt veckobrev och Martin lägger just nu in de sista nya mailadresserna. Nu är vi uppe i hela 315 personer som varje fredag får vet mer om vårt liv, vad vi pratat om under veckan och kommer att prata om nästa vecka. 315 personer som vill gå ner i vikt och få ett friskare och mer hälsosamt liv. Ganska otroligt att dessa människor anförtror sej åt oss och ger oss förtroendet att hjälpa dem på deras viktresa. Vi har ett helt fantastiskt jobb!

Vi får ofta höra att vårt veckobrev är det som håller dem kvar och som gör att de orkar fortsätta vecka efter vecka. Några har tom sagt att de känner sej som en del av vår familj eftersom de hela tiden uppdateras om vårt liv och får ”följa med” på sönernas aktiviteter, våra semesterar eller annat som vi skriver om. Det är en fantastiskt känsla att man faktiskt kan förmedla ord via mail som kan stärka en annan människa.

Strax ska alltså veckobrevet skickas och då får vi alltid ett och annat svar från någon medlem som funderar på något eller bara vill dela med sej av sina tankar. Det är alltid lika spännande att hitta ett mail i inkorgen från medlemmarna och läsa vad de skriver.

I övrigt idag blir det en del städning och handling. Martin ska iväg och köpa en ny skrivare åt oss så att Junior kan få tillbaka sin. Till lunch kommer en av mina bästa kompisar hit, hon ska få fiskgratäng den här gången. Baileys ska få sitt i form av en längre promenad, lite pälsvård och ännu mera utevistelse. Å ikväll ska Junior ha en kompis här, så då ska vi äta taco.

Vädret är okej… så det blir nog en bra dag! Nu ere helg!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *