Även utsidan räknas

Även utsidan räknas

*** I samarbete med Renaissance Clinique ***

Jag har egentligen inget emot att bli äldre och kan tycka att rynkor och gråa strån är rätt fint. Det visar ju att man levt. Men en del rynkor trivs man helt enkelt inte med och då måste man faktiskt inte ha dem. Det går att fixa!

Renaissance Clinique på Strandvägen i Stockholm är proffs på skönhet genom konst, vetenskap och teknik. Deras kompetenta och engagerade personal strävar efter att erbjuda dig en helhetslösning för att du ska trivas i både din kropp och ålder.

Många kvinnor, och även män, är stressade över sitt normala åldrande och hur det påverkar deras utseende. De har inget emot att bli äldre, men de vill inte se gamla ut. Man vill helt enkelt se ut som man känner sej och det är inte alltid överensstämmande med det som står i passet…

På Renaissance Clinique handlar det inte bara om själva behandlingen; kirurgiska behandlingar, laserbehandlingar och injektioner med Botulinum eller fillers. Arbetsmetoden bygger på en ”skönhetstriangel” som innehåller den mest avancerade tekniken och teknologin, den medicinska, den dermatologiska och den plastikkirurgiska vetenskapen och konsterna att skulptera och måla. Detta har man kommit fram till genom att kombinera moderna plastikkirurgins vetenskap och teknologi med kompetens och kunskap om konstnärligt skulpterande.

Här finns både ytliga, icke-invasiva eller mini-invasiva behandlingar och laser- och ljusbehandlingar, IPL, ultraljud, radiovågor och mycket annat. Jag har testat bla IPL och höjer det till skyarna! Man ser och känner skillnad efter bara en enda behandling. Det känns lite, men är absolut värt det! Jag har testat injektioner också, det känns också en hel del – men gör stor skillnad. Jag tycker precis som kliniken att ett ingrepp ska se naturligt ut, det ska lixom inte synas även om det är en operation man gjort. Som mina bröst, de ser inte ett dugg opererade ut – bara helt naturliga!

Visst kan man injicera, operera och fixa – men ta bara något så enkelt som en rejäl rengöring. Det är inte heller fy skam, man känner sej både fräschare och yngre i huden. Men hur många unnar sej egentligen en sån? Man måste ju inte göra ett stort och kostsamt ingrepp, man kan ju göra lite mindre grejer som ändå gör stor skillnad.

Just nu har Renaissance Clinique 20% rabatt på alla behandlingar, och dessutom pengarna tillbaka från konsultationen vid behandling/operation. Kolla in kliniken och boka din konsultation HÄR!

Sommaren står för dörren, det är ju nu man vill visa upp sej och bli sitt bästa jag. Så jag borde nog ta mej iväg och fixa till surmunnen igen, för nu har den kommit tillbaka lite. Å jag är inte det minsta sur 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *